hits

Hvem er Aina?

 • 07.01.2018 . 16:45
 • Blogg

 • Jeg tenkte jeg skulle benytte anledningen til å fortelle litt hvem jeg er. Litt hva dere kommer til å møte i denne bloggen. Jeg heter Aina og er allerede blitt 24 år. Jeg elsker dyr. Det er virkelig en stor del av livet mitt og noe av det beste jeg vet. Av en eller annen merkelig grunn, så har jeg alltid hatt en greie for veldig store dyr. Store hunder, store hester og store krokodiller er øverst på lista. Et av mine store drømmer i livet er faktisk å ha min egen krokodille. Jeg har til og med funnet et navn til den - Ulf Kåre.

  Også er jeg veldig glad i sminke. Jeg er glad i å bruke mye sminke, jeg har vært sånn siden jeg var barn. Det gir jo mening, siden jeg alltid har vært glad i å tegne og male. Akkurat de sidene av meg, har jeg glemt litt bort de siste årene men sminke har jeg vedlikeholdt.

  Her ser dere et bilde av meg og sønnen min. Jeg skal prøve å holde han mest mulig utenfor bloggen fordi jeg ikke helt liker konseptet med mammablogg. Men han er det viktigste i livet mitt, mitt kjæreste og vakreste vesen i denne verden. Det er nok ikke alltid jeg kommer til å klare å ikke skrive om han fordi han er en så utrolig kul og morsom person. Men dere skal vite at jeg prøver.

  Dere kommer nok til å bli bedre kjent med meg utover i bloggen men jeg ville fortelle alle nye lesere litt om meg selv. Jeg har også en bestevenn som heter Anja og hun kommer dere til å få høre ganske mye om.

  Gode, gamle Anja som er solbrent på nesa i Frankrike.

 • Publisert: 07.01.2018, 16:45
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer