hits

Første destinasjon er ankommet.

 • 11.01.2018 . 05:42
 • Blogg

 • Hei alle sammen!

  Anja hentet meg hjemme hos meg klokken 11. Hun hadde laget et skilt til meg, hvor det sto "jeg reiser alene". Jeg gikk rundt på gardermoen med det skiltet rundt halsen og alle kikket veldig rart på meg.

  Hittil, har det bare omtrent bare vært reising. Flyet mitt gikk klokken 14.10 i går og jeg var fremme rundt klokken 22.00 i norsk tid. Jeg møtte på et par utfordringer på veien. Utsiden av passet mitt har nemlig blitt litt spist av en papegøye, så jeg ble dratt rett inn i sikkerhetskontrollen. Der skulle de scanne øynene mine og siden jeg var så trøtt, hadde jeg problemer med å holde de åpne nok. De fikk meg til å åpne øynene med hendene og jeg fikk seriøst latterkrampe fordi jeg måtte se meg i speilet mens jeg gjorde det. Det føltes som å sitte og skjære grimaser til politiet.

  Og stedet jeg har ankommet nå, er nemlig Dubai! Det er ganske annerledes her i midtøsten. I skapet på hotellrommet, ligger det et bønneteppe. Det er ganske varmt her og i dag skal det bli rundt 25 grader. Det er veldig rart å gå ut døra og faktisk ha følelser i hendene og føttene mine, fordi de ikke er så frosne.

  Nå har jeg akkurat spist frokost. Jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle spise, så jeg tok litt av alt. Det var nesten bare arabisk mat, så jeg smakte på litt av alt. Å starte dagen med ganske sterk mat, var ikke helt min greie, så jeg endte opp med å lage en veldig europeisk tallerken. I dag, tenkte jeg jeg skulle på stranda en tur, det hadde vært så bra med litt sol på denne vinterbleke januar-kroppen.

 • Publisert: 11.01.2018, 05:42
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer