hits

Ransaket for sexleketøy

 • 12.01.2018 . 06:45
 • Blogg

 • Som jeg akkurat fortalte dere, var jeg i Dubai. Dubai, er som kjent veldig strenge og spesielt i forhold til alkoholregler og når det kommer til parforhold utenfor ekteskapet. Det er faktisk så ille at man kan bli attestert for å ikke være gift hvis man går hånd i hånd. Jeg hadde på meg shorts og singlet men en lang jakke fra BikBok over, som dekker både skuldre og knær. Bilder kommer senere.

  Jeg hadde også med meg vesken min, fylt med sminke, hårprodukter og den obligatoriske krølltanga som dessverre for sin del, aldri får være hjemme når jeg reiser. Jeg fortalte dere jo om plassproblemene, men jeg glemte å fortelle dere en ting. Da jeg sendte vesken gjennom sikkerhetskontrollen, kom det en arabisk securityvakt bort til meg. Han så på meg med et halvsleskt smil og spurte meg om jeg hadde noe til håret i veska. Jeg hadde jo veska full av hårprodukter, så jeg tenkte kanskje dette gikk på milliliter, slik det gjør på Gardermoen. Jeg svarte ja, og han så på meg med et enda lurere blikk. "Har du noe elektronisk til håret?", spurte han. Jeg kom på krølltanga og svarte jo selvfølgelig ja på dette også. Han spurte om han kunne se, for å forsikre seg om at jeg ikke hadde med noe ulovlig inn i landet. Jeg ble dratt inn på et rom, hvor de så igjennom veska mi og ransaket kroppen min og alt var naturligvis som det skulle.

  Da skjønte jeg det. Han var redd krølltanga mi var en vibrator! Jeg viste den selvfølgelig, så gikk jeg videre og humret litt for meg selv.

  Tilfeldig utvalgt bilde av den som er skyldig i at passet mitt er vanskelig, mens jeg prøver å ta noen fine bilder. Dubai er forlatt og jeg har ankommet neste destinasjon...

  Følg med videre

 • Publisert: 12.01.2018, 06:45
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer