hits

Dagens reise: Singapore!

  • 12.01.2018 . 12:42
  • Blogg

  • Jeg må bare si det: jeg elsker Singapore! På flyplassen her, har de så mye spennende å tilby. Det er spa her, det er spisesteder og butikker, det er mye kult. Men det aller kuleste, er at de tilbyr masse lekeplasser til barn, du kan dra på sommerfuglsafari, kaktussafari, utebasseng og masse spennende ting. De tilbyr også gratis sightseeing for de som skal bli her en kort tid.

    Så i dag, gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Jeg har lenge gått og fnist og kanskje også gjort litt narr av disse menneskene i Oslo, men i dag gjorde jeg det selv - jeg ble med i en sightseeingturistgruppe. Mens reiselederen fulgte oss, fulgte vi pent etter og hørte på hva hun sa. Og vet du hva? Det var faktisk veldig hyggelig. Jeg kan ikke akkurat si jeg har blitt kjent med noen, men jeg har bare hengt rundt med masse tilfeldige mennesker. Det har vært veldig hyggelig. Men det er også koselig å sitte litt alene, sånn som jeg gjør nå. Man blir litt kjent med seg selv på helt nye måter. Man blir bedre kjent med hva man liker og ikke liker og man lærer seg selv å være mer selvstendig. Komme frem til ting på egenhånd, gjøre valg på egenhånd og ikke minst, se konsekvensene av valgene man tar. Helt alene, uten hjelp eller støtte. Og jeg kan ikke si annet enn at jeg liker det. Jeg elsker det, faktisk. Det er ingen tvil om at jeg klarer det og jeg gleder meg til jeg kan ta med sønnen min på sånne utrolige eventyr jeg er på nå.

    Her har jeg den obligatoriske hennahånden man skal ha når man har vært i Midtøsten. Den er avbildet i Butterfly Garden her i Singapore.

  • Publisert: 12.01.2018, 12:42
  • Kategori: Blogg
  • 0 kommentarer