hits

Det finnes ingen fasit.

 • 31.01.2018 . 10:59
 • Blogg

 • Jeg klarer ikke å være stille lenger. Jeg kan ikke lenger la være å si noe. Det blusser opp til krig i mediene fordi den ene siden, påstår de vil ha mindre fokus på utseendet. Den andre siden, vil fortsette å kunne promotere skjønnhetsprodukter med et klart bilde av hvordan man skal se ut. Jeg blir frustrert og river meg i håret. Det er ingenting i veien med å være både fokusert på eget utseende og det å ha intelligens. Jeg holdt nesten på å skrive at de fleste mennesker er oppegående nok til å forstå det, men dessverre ville det vært en stor løgn. Sannheten, er at de aller fleste mennesker ikke forstår det. Den illusjonen av hvordan håret ser ut, hvilke klær man har eller hvilken måte man velger å sminke seg på, har ingenting å si. Det er bare ikke realiteten. Alle mennesker er laget av det samme, vi er egentlig veldig like, alle sammen. Noen har kunnskapene sine innen religion, noen har kunnskapene sine innen estetikk og noen mennesker er flinke med praktiske ting. Problemet, er at folk er for opptatt med å se forskjeller og enhver syntes sin egen mening er rett. Folk ser ikke hvordan vi utfyller hverandre. Alle er opptatt av hvordan dem selv ser ut, uavhengig om du velger å bleke håret eller ha din naturlige hårfarge. Problemet, er at vi er så opptatt av å se forskjellen på utseendet enn å høre hverandres meninger. Hvis alle mennesker kunne vært blinde for en dag og tatt opp viktige temaer, er jeg faktisk nesten sikker på at vi kunne kommet til en enighet, alle sammen. Hvis alle bloggere som tar opp kvinnerettigheter kunne møtes i et rom med bind foran øynene, er jeg nesten skråsikker på at både synspunktet i meningene deres og holdningene er de samme.

  Så lenge du dømmer jenter med plastiske operasjoner, er du diskriminerende.

  Så lenge du dømmer jenter som ikke bruker så mye tid på utseendet, men heller bruker tid på andre ting, er du diskriminerende.

  Så lenge du dømmer mennesker utifra intellekt, er du diskriminerende.

  Så lenge du bruker tid på å dømme mennesker, generelt, så er du diskriminerende.

  Ikke alle kan være barbie. Ikke alle kan være Einstein. Ikke alle kan være statsminister og ikke alle kan bli snekker. Men vi kan respektere hverandre og vi kan jobbe sammen mot et felles mål: en bedre verden for alle.

 • Publisert: 31.01.2018, 10:59
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Dagens reise: Singapore!

 • 12.01.2018 . 12:42
 • Blogg

 • Jeg må bare si det: jeg elsker Singapore! På flyplassen her, har de så mye spennende å tilby. Det er spa her, det er spisesteder og butikker, det er mye kult. Men det aller kuleste, er at de tilbyr masse lekeplasser til barn, du kan dra på sommerfuglsafari, kaktussafari, utebasseng og masse spennende ting. De tilbyr også gratis sightseeing for de som skal bli her en kort tid.

  Så i dag, gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Jeg har lenge gått og fnist og kanskje også gjort litt narr av disse menneskene i Oslo, men i dag gjorde jeg det selv - jeg ble med i en sightseeingturistgruppe. Mens reiselederen fulgte oss, fulgte vi pent etter og hørte på hva hun sa. Og vet du hva? Det var faktisk veldig hyggelig. Jeg kan ikke akkurat si jeg har blitt kjent med noen, men jeg har bare hengt rundt med masse tilfeldige mennesker. Det har vært veldig hyggelig. Men det er også koselig å sitte litt alene, sånn som jeg gjør nå. Man blir litt kjent med seg selv på helt nye måter. Man blir bedre kjent med hva man liker og ikke liker og man lærer seg selv å være mer selvstendig. Komme frem til ting på egenhånd, gjøre valg på egenhånd og ikke minst, se konsekvensene av valgene man tar. Helt alene, uten hjelp eller støtte. Og jeg kan ikke si annet enn at jeg liker det. Jeg elsker det, faktisk. Det er ingen tvil om at jeg klarer det og jeg gleder meg til jeg kan ta med sønnen min på sånne utrolige eventyr jeg er på nå.

  Her har jeg den obligatoriske hennahånden man skal ha når man har vært i Midtøsten. Den er avbildet i Butterfly Garden her i Singapore.

 • Publisert: 12.01.2018, 12:42
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ransaket for sexleketøy

 • 12.01.2018 . 06:45
 • Blogg

 • Som jeg akkurat fortalte dere, var jeg i Dubai. Dubai, er som kjent veldig strenge og spesielt i forhold til alkoholregler og når det kommer til parforhold utenfor ekteskapet. Det er faktisk så ille at man kan bli attestert for å ikke være gift hvis man går hånd i hånd. Jeg hadde på meg shorts og singlet men en lang jakke fra BikBok over, som dekker både skuldre og knær. Bilder kommer senere.

  Jeg hadde også med meg vesken min, fylt med sminke, hårprodukter og den obligatoriske krølltanga som dessverre for sin del, aldri får være hjemme når jeg reiser. Jeg fortalte dere jo om plassproblemene, men jeg glemte å fortelle dere en ting. Da jeg sendte vesken gjennom sikkerhetskontrollen, kom det en arabisk securityvakt bort til meg. Han så på meg med et halvsleskt smil og spurte meg om jeg hadde noe til håret i veska. Jeg hadde jo veska full av hårprodukter, så jeg tenkte kanskje dette gikk på milliliter, slik det gjør på Gardermoen. Jeg svarte ja, og han så på meg med et enda lurere blikk. "Har du noe elektronisk til håret?", spurte han. Jeg kom på krølltanga og svarte jo selvfølgelig ja på dette også. Han spurte om han kunne se, for å forsikre seg om at jeg ikke hadde med noe ulovlig inn i landet. Jeg ble dratt inn på et rom, hvor de så igjennom veska mi og ransaket kroppen min og alt var naturligvis som det skulle.

  Da skjønte jeg det. Han var redd krølltanga mi var en vibrator! Jeg viste den selvfølgelig, så gikk jeg videre og humret litt for meg selv.

  Tilfeldig utvalgt bilde av den som er skyldig i at passet mitt er vanskelig, mens jeg prøver å ta noen fine bilder. Dubai er forlatt og jeg har ankommet neste destinasjon...

  Følg med videre

 • Publisert: 12.01.2018, 06:45
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Første destinasjon er ankommet.

 • 11.01.2018 . 05:42
 • Blogg

 • Hei alle sammen!

  Anja hentet meg hjemme hos meg klokken 11. Hun hadde laget et skilt til meg, hvor det sto "jeg reiser alene". Jeg gikk rundt på gardermoen med det skiltet rundt halsen og alle kikket veldig rart på meg.

  Hittil, har det bare omtrent bare vært reising. Flyet mitt gikk klokken 14.10 i går og jeg var fremme rundt klokken 22.00 i norsk tid. Jeg møtte på et par utfordringer på veien. Utsiden av passet mitt har nemlig blitt litt spist av en papegøye, så jeg ble dratt rett inn i sikkerhetskontrollen. Der skulle de scanne øynene mine og siden jeg var så trøtt, hadde jeg problemer med å holde de åpne nok. De fikk meg til å åpne øynene med hendene og jeg fikk seriøst latterkrampe fordi jeg måtte se meg i speilet mens jeg gjorde det. Det føltes som å sitte og skjære grimaser til politiet.

  Og stedet jeg har ankommet nå, er nemlig Dubai! Det er ganske annerledes her i midtøsten. I skapet på hotellrommet, ligger det et bønneteppe. Det er ganske varmt her og i dag skal det bli rundt 25 grader. Det er veldig rart å gå ut døra og faktisk ha følelser i hendene og føttene mine, fordi de ikke er så frosne.

  Nå har jeg akkurat spist frokost. Jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle spise, så jeg tok litt av alt. Det var nesten bare arabisk mat, så jeg smakte på litt av alt. Å starte dagen med ganske sterk mat, var ikke helt min greie, så jeg endte opp med å lage en veldig europeisk tallerken. I dag, tenkte jeg jeg skulle på stranda en tur, det hadde vært så bra med litt sol på denne vinterbleke januar-kroppen.

 • Publisert: 11.01.2018, 05:42
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Nå starter mitt livs lengste reise

 • 09.01.2018 . 22:38
 • Blogg

 • Vel, i morgen, så starter mitt livs lengste reise. Det er ikke det at det har skjedd noe spesielt, så dette er noen spirituell tolkning. Jeg skal rett og slett reise til andre siden av jordkloden. Det er enkelt og greit, en destinasjon målt i kilometer

  Jeg har aldri reist utenfor europa før men jeg har alltid villet reise dit. Hvor jeg skal, skal jeg holde hemmelig på bloggen, frem til jeg har ankommet destinasjonene mine. Et av mine største drømmer, har alltid vært å reise til andre land, helt på egenhånd. Og det er akkurat dette jeg har tenkt til.

  For meg, så handler livet om å gjøre det til akkurat hva du ønsker det skal være. Ikke følg systemet, hvis ikke du vil. Følg drømmen din og vær den personen du ønsker å være, uavhengig av hva andre måtte mene om det. Derfor har jeg ikke bare lyst til, men jeg er på en måte nødt til dette. For meg selv. For alt jeg er og alt jeg står for.

  Sønnen min har alltid sagt at "livet med deg, mamma, er som et eventyr." Jeg skjønner hva han mener. Jeg elsker å gjøre ting som får meg selv og de rundt meg til å le. Jeg kan egentlig ikke si jeg husker at jeg noen sinne har brydd meg så mye om det negative mennesker har sagt om meg - det positive, derimot, har alltid plantet seg godt i hodet mitt.

  Så derfor lager jeg mitt eget lille eventyr, akkurat nå.

 • Publisert: 09.01.2018, 22:38
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Nytt år, nye muligheter

 • 08.01.2018 . 08:58
 • Blogg

 • Nytt år og nye muligheter

  Vanligvis, er januar et av de verste månedene å komme seg igjennom. Det er mørkt, glatt og kaldt og man bruker mye mer tid inne. Jeg pleier faktisk å bli litt vinterdeprimert. Det føles bare ut som en evig sirkel av kulde og jeg blir sittende og søke opp billige reiser og ønske jeg kunne få litt fri til å bare reise bort. Det er mørkt når jeg går ut døra og mørkt når jeg kommer hjem.

  Man blir liksom sittende og håpe at i år - i år skal det bli en god og varm sommer. Men det er det jo selvfølgelig ikke jeg som bestemmer, for det kan jo gå begge veier. Med klimaet i Norge, kan det faktisk gå alle veier. Et år våknet jeg av at det var snø og sludd på 17. Mai. Andre ganger, har jeg feiret 17. Mai og det har vært så varmt at korpset er forsinket fordi noen av korpsmedlemmene har besvimt på grunn av varmen. Man vet liksom aldri når man bor i Norge.

  Men i det siste, så har det vært sol. Jeg har våknet opp og sett snøen glitre, familier på ski og folk går lange turer med hundene sine i skogen. Man møter på mennesker som griller og har med seg kakao, appelsiner og den obligatoriske rett i koppen-kakaoen fra Toro. Så tar jeg meg selv i å smile litt for meg selv. Vinteren er ikke SÅ ille. Kanskje litt kaldt, men det er mange ting å sette pris på om vinteren og. I år, tror jeg kanskje jeg skal stå litt mer på ski.

 • Publisert: 08.01.2018, 08:58
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Hvem er Aina?

 • 07.01.2018 . 16:45
 • Blogg

 • Jeg tenkte jeg skulle benytte anledningen til å fortelle litt hvem jeg er. Litt hva dere kommer til å møte i denne bloggen. Jeg heter Aina og er allerede blitt 24 år. Jeg elsker dyr. Det er virkelig en stor del av livet mitt og noe av det beste jeg vet. Av en eller annen merkelig grunn, så har jeg alltid hatt en greie for veldig store dyr. Store hunder, store hester og store krokodiller er øverst på lista. Et av mine store drømmer i livet er faktisk å ha min egen krokodille. Jeg har til og med funnet et navn til den - Ulf Kåre.

  Også er jeg veldig glad i sminke. Jeg er glad i å bruke mye sminke, jeg har vært sånn siden jeg var barn. Det gir jo mening, siden jeg alltid har vært glad i å tegne og male. Akkurat de sidene av meg, har jeg glemt litt bort de siste årene men sminke har jeg vedlikeholdt.

  Her ser dere et bilde av meg og sønnen min. Jeg skal prøve å holde han mest mulig utenfor bloggen fordi jeg ikke helt liker konseptet med mammablogg. Men han er det viktigste i livet mitt, mitt kjæreste og vakreste vesen i denne verden. Det er nok ikke alltid jeg kommer til å klare å ikke skrive om han fordi han er en så utrolig kul og morsom person. Men dere skal vite at jeg prøver.

  Dere kommer nok til å bli bedre kjent med meg utover i bloggen men jeg ville fortelle alle nye lesere litt om meg selv. Jeg har også en bestevenn som heter Anja og hun kommer dere til å få høre ganske mye om.

  Gode, gamle Anja som er solbrent på nesa i Frankrike.

 • Publisert: 07.01.2018, 16:45
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Jeg gjør comeback

 • 06.01.2018 . 17:47
 • Blogg

 • Hei nye og gamle lesere.

  Da har jeg startet å blogge igjen. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å starte igjen men jeg har kjent i et år at jeg klør etter å skrive. Jeg elsker det, det er bare noe som bor inni meg. Så da blir det ny blogg. Jeg gleder meg veldig til å dele alle tingene som skjer i livet mitt. Livet mitt har snudd så mye opp og ned, men det er fortsatt noe som er det samme som før - meg.

  Jeg føler ikke at jeg har forandret meg noe. Jeg er et par erfaringer rikere og jeg har fått et par lærepenger. Men utgangspunktet er fortsatt det samme og jeg gleder meg veldig til å vise det.

  Godt nyttår, folkens! Håper 2018 blir bra!

 • Publisert: 06.01.2018, 17:47
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer